Nyheter på Hitta.se

Sedan ett tag kan man biffa upp sin presentation på Hitta.se. Förutom namn, telefonnummer och adress så kan man själv komplettera med bild, presentationstext, Skype-namn och lite annat. Kul, praktiskt och smart. Hitta.se går från klarhet till klarhet.

Jag tog naturligtvis chansen att lägga upp en ursnygg bild på mig själv. Jag har tagit den med spegel-effekten i Photobooth. Blev lite förvånad att den godkändes faktiskt men de kanske resonerar som så att vill killen se ut som ett mongo på sin bild så får han väl göra det.

» Fler av mina Photobooth-bilder på Flickr

» Läs mer om hur du blir personlig på Hitta.se
» Se reklamfilmen med tanten

2 thoughts on “Nyheter på Hitta.se”

  1. Hahahahaaa! Om killen vill se ut som ett mongo så får han väl göra det. Ja, faktiskt :-)

Comments are closed.