I teknisk radioskugga

Tele 2 visade återigen att de inte bara kan leverera “small bills” utan även “bad service”. Inga av mina nyårs-MMS gick att skicka härifrån Visby i natt. Alla ni som aldrig fick svar får därför ett gemensamt GOTT NYTT ÅR här i bloggen. Bifogar den bild vi tog och som var tänkt att förgylla MMS-hälsningen. I morrn åker vi hem igen.

4 thoughts on “I teknisk radioskugga”

  1. Hej Henrik. Riktigt kul att hitta din sida. Jag sökte efter gammal info om mig själv på nätet (Henrik Larsson Eskilstuna) och fann en till likadan Henrik som jag. Jag har kollat dina bilder och hittade skitmånga gamla vänner. Fantastiskt kul. Tack! // Henrik

    henrik.n.larsson@tietoenator.com

  2. Någonstans gick det så pass fel för Tele2 att jag var tvungen att installera om mina MMS- och WAP-inställningar för att få det att fungera igen efter nyårsnatten.

    God fortsättning.

  3. Skön bild iallafall! Synd att den inte kunde skickas, även om det kanske mer var skumpans än Tele2s fel? Hoppas allt är underbart på Gotland!
    Fridens!/ Joaquim

Comments are closed.