Gratis DVD: Match point

Jag får pryltidningen Bild & ljud hemma hem i brevlådan då och då från förlaget. Det följer alltid med en DVD-film och den här månaden var det Match point som jag såg i går.

Den oöppnade DVDn går därför till den som skriver bästa motiveringen bland kommentarerna. Varför ska just du få DVDn?

9 thoughts on “Gratis DVD: Match point”

 1. därför att jag kommenterar först? för att jag tänkt se den i ett halvår men missade den på bio? för att det är den första woodyrullen på läääänge som gjort mig nyfiken? för att scarlett är bedårande?

 2. Då jag är stort Scarlett-fan, dvd-samlare och älskar thrillers skulle denna film sitta som gjuten i samlingen.

  Dessutom förpestar jag inte tillvaron för dig eller alla andra användare på kent.nu genom att skvallra om bandet, personliga påhopp eller skriva inlägg om vad jag har för färg på strumporna just denna dag eller att jag sett siffrorna 747 någonstans.

  Du kommer få ett stort tack i min blogg om du är så snäll att skicka mig denna film :)

 3. Ge den till mig så behöver du inte gå så långt hemifrån, 2 trappor ned rättare sagt. :-)

  mvh Daniel

 4. Självklart är det så att du ska ge den till mig som en något försenad födelsedagspresent. Till saken hör förstås också att jag faktiskt gillar Woody Allen och dessutom gillar Scarlett för hennes skådespeleri och inte bara hennes utseende. Hennes insats i Lost In Translation är alldeles lysande.

 5. För att både jag och Scarlett heter Johansson. Obs! Mitt efternamn skall och bör också uttalas Djoouhánson.

 6. For att jag gillar Scarlett tokmycket! =P Sag nyligen den nya Woody Allen filmen Scoop dar hon har huvudrollen, en kul film aven om Match Point ar bra mycket battre!

Comments are closed.