Film: Match point

Söndagens film blev Woody Allens dramathriller Match point med underbart vackra Scarlett Johansson i en av huvudrollerna.

Jag tror faktiskt detta var den första Woody-rullen någonsin som jag har gillat. Den börjar lugnt och fint men thrillerstämningen kommer på slutet. Det är inte en råthriller utan det är lite lagom bara. Handlingen utspelar sig i England och man får massor av skön engelsk dialekt. Det gillar jag.

Jag ger Match point 3 av 5 getingar i betyg.

3 thoughts on “Film: Match point”

  1. Jag gillade slutet. På nåt sätt skönt och befriande att ondskan får vinna ibland.

  2. så är det nästan med alla jag pratat med om filmen. att de som aldrig förr har gillat allen gillar den här filmen.
    tyvärr är det åt andra hållet med, jag är en stor allen-älskare men denna film saknar mycket, en av de sämre om jag får säga mitt. scarlett gör iofs en strålande insats men det räcker som bekant inte bara med skönhet!!!

Comments are closed.