Utan eget ansvar

När ska Laila Freivalds inse att hon har gjort fel? När ska hon ta konsekvenserna av sitt handlande och när ska hon be om ursäkt? Be svenska folket och sina väljare om ursäkt. Att avgå räcker liksom inte.

Är det inte lite sjukt att hon hela tiden skyller ifrån sig? Det är medias fel, det är någon annans fel. Aldrig Lailas fel. Hon sa på presskonferensen i morse att hon insåg att situationen var ohållbar när inga journalister brydde sig om sakfrågorna på den presskonferens hon medverkade vid på måndagen. Är det då så förbannat svårt att fundera ut VARFÖR media just då inte bryr sig om valet i Vitryssland och den oroande utvecklingen i mellanöstern? Laila gör tydligen inte den kopplingen utan skyller ifrån sig. Igen. Tar inget ansvar.

Hon är en skamfläck som nu till slut fick opereras bort akut från den socialdemokratiska tumören. Hellre avgå än drabbas av ett misstrodendevotum, gissar jag att Göran Persson resonerar.

Usch, jag mår illa när jag tänker på häxan. Tvi!

3 thoughts on “Utan eget ansvar”

  1. Alltså: jag tycker också att hon skulle avgå. Men inte för Vitrysslands skull. Den kopplingen får du utveckla. Jag tycker det är trist att det rapporteras så lite om situationen i Vitryssland, ett land bara 50 mil från vår gräns där människorna inte har mänskliga rättigheter.
    RS
    kulturbloggen.com

Comments are closed.