Bye bye Freivalds!

Äntligen är kärringen Freivalds bortpetad från utrikesministerposten. Cirka ett år för sent, men ändå. Det var länge sedan ett statsråd ställde till med så mycket jävelskap och ändå fick sitta kvar så pass länge. Den enda jag kan komma att tänka på som suttit längre och ställt till med mer jävelskap är självaste överkuckun själv, Göran Persson.

Anledningen till att Freivalds nu får gå är naturligtvis att hon ljög om vad som hänt när Sverigedemokraternas hemsida stängdes. Samtidigt som det är bra att hon försvinner så är det upprörande att det inte är UDs katastrofala Tsunami-hantering som fick henne på fall. För den insatsen enbart så var hon värd en resa till Gulag på livstid.

Sen måste man nog bli lite bekymrad att det är pajasen Bosse Ringholm som kliver in när Freivalds kliver ut. Bara tillfälligt, men ändå. Han har inte så bra track record han heller.

2 thoughts on “Bye bye Freivalds!”

  1. Helt obegripligt att hon ljög!
    Har hon inte lärt sig någonting sedan Tsunami-missen??
    Hoppas att hon hittar något nytt att göra i livet.
    Föda upp kaniner kanske.

Comments are closed.