Ny form på bloggen

I natt blev jag klar med den nya formen på bloggen. Tydligare skillnad mellan huvudspalt och högerspalt var mitt främsta syfte med att byta formen. Tycker ni jag har lyckats?

Kommentera gärna den nya formen och kom med feedback. Är det något som är mindre bra? Är det något som jag missat att fixa?

Två saker som ska fixas så fort Blogger börjar funka normalt igen är datumformatet och alla gamla sidor som nog inte fått nya formen ännu.

10 thoughts on “Ny form på bloggen”

 1. Lite översättning kvar, åsså känns det lite ovant. Det är fint, men topp-bilderna känns mal-placé med den nya looken.

  Ditt huvudsakliga syfte verkar uppnått.

  Du som är så grym skulle ju köra en typo-blogg eller wordpress.

  Web 2.0 ligger på typo. Snyggt.

 2. Snyggt, men jag skulle vilja ha skarpare kanter på “Bild” etc däruppe.
  Nu är dom runda och allt annat kantigt.

 3. Skitbra! Stilrent med klar uppdelning av dom olika delarna i bloggen. Håller med tidigare att det rundade känns lite fel nu tillsammans med det övriga raka/strikta

 4. Vi här borta i bunkern tycker att bilden uppe till höger är lite bögig.

 5. Bunkerkillarna har rätt. I övrigt tycker jag att det är snyggt med tydlig markering av högerspalten, det är jag också sugen på att göra. Men det känns lite…ja…mycket i sidhvuudet.

 6. Ser schyst ut. Jag är snart klar med min omgörning. Blir också uppdelat, vit spalt för inlägg och vit högerspalt, ny bakgrundsfärg och nytt huvud. Det sistnämnda borde du också piffa till lite efter den nya formen.

Comments are closed.