Polisseriernas polisserie


Det finns många riktigt bra polisserier men The Shield är nog ändå den absolut bästa. Rå action och väldigt spännande. Den tar sig in under skinnet och vrider allt minst två varv extra. Svårt att sluta titta på helt enkelt.

The Shield rekommenderas starkt om ni missat den. Säsong ett till fyra finns att köpa på DVD. Antingen som box eller separtat.

Jag ser just nu säsong fem som sänds på FX Networks. Tyvärr är det sista säsongen, men man ska väl sluta när man ligger på topp kanske.

7 thoughts on “Polisseriernas polisserie”

 1. Jaa! =) Visst är The Shield en underbar serie! Jag har börjat se om första säsongen nu, igår såg jag avsnittet där Dutch äntligen tar sin seriemördare.. grymt bra episod. Jag har också skrivit på min blogg om serien, kolla länken. :)

 2. Shield går inte alls på sista säsongen nu, tvärtom har Shawn Ryan sagt i intervjuer att det blir minst en säsong till

 3. “Polisseriernas polisserie” ??

  Du måste ha missat “The Wire”.

  Rekommenderas varmt.
  Bör dock ses från början, säsong 3 går på svt.

  peace out

 4. Du kan vara lugn Jonas, The Wire ligger här på min hårddisk och väntar. Tre kompletta säsonger.

  Så fort jag får tid så ska jag se den också. Vet att den är tokhyllad.

 5. Haha, jag har också tre säsonger med The Wire som jag inte har sett än! :)

 6. The Shield är bäst. Ser säsong 3 nu, men den är snart slut.. Abstinensen börjar redan sätta in.

Comments are closed.