En hejdundrande julfest

Landade helt enligt tidtabellen pa Ko Samuis underbara flygplats. Den har inga terminaler eller sant trams. Det ar liksom hyddor istallet, haha. Satt brevid Victoria Tolstoy pa planet. Hon var sot och trevlig. Hon var pa vag till Koh Samui med pojkvannen Per Holknekt och hans dotter.

Patrick kom och hamtade mig med moppen och det tog 5-10 min hem till Sofia dar julfesten snart borjade. Jag hade med mig tomtedrakten sa jag fick vara tomte. Sofias kollega Pin (fran Holland) kom och firade jul med oss. Det blev julklappsutdelning (jag fick en bucket!) och skonsang (inte fran mig, jag lovar) innan vi lite lagom lullig drog in till Chaweng. Det tar ca 15 min att aka in dit. Vi hamnade pa stranden pa The Ark Bar och det var ett ordentligt party som vi genast hakade pa. Det kom in en bucket som vi tomde ganska snabbt, som ni kan se pa denna bild:

Om man dricker en bucket i rask takt sa ska man INTE ta in en till direkt. Da kanman namligen bli skitfull. Det blev vi hela hogen. Resten av kvallen kommer har att presenteras i fragmentform: Viking bar, julmat, shots, ol, dans, ol, drink, stor klubb (Mango tror jag den hette), dans, ol, ta en promenad, forsvinna i natten, hamna pa annan bar, the islander, gora av med for mycket pengar, hitta en mc-taxi, be taxin kora till flygplatsen, inse att man ar PA flygplatsen men samtidigt att dar bor vi INTE, kora vidare i natten, kolla efter ett hus jag kanner igen, hitta det, betala med alla pengar som finns kvar, dacka i soffan. Dagen efter: istallet for musik – forvirring!

Naja, det var en mycket kul kvall och en vardig julfest. Bast av allt var partyt pa stranden. Folk hade tomteluvor och dansade overallt. Ia och Patrick akte vidare till Australien. Hej da.

Pa eftermiddagen i gar skulle jag ta moppen in till Chaweng for att mota Sofia och Pin. Enkelt, tankte jag. Hamnade pa andra sidan on efter en felaktig vagbeskrivning i en korsning. Sen. Kom. Regnet. BAM! Jag var blot anda in pa pungen nar jag val kom fram. Detta var hittills det varsta regn jag sett, men det skulle bli varre.

Efter en sen lunch akte vi hem och softade/torkade ett par timmar for att sen aka tillbaks in till Chaweng for lite middag och ol tillsammans med ytterligare en kollega, Tah. Nu kom REGNET ige. Skyfall far helt klart en ny innebord i min ordlista. Pa mindre an tva timmar hade vattnet stigit upp till KNANA pa gatan. Vad innebar det da? Jo, man kan inte kora moppen hem. Men man forsoker. Da dor moppen och man far ta taxi hem. Jag har aldrig sett sa mycket vatten eller sa manga moppar som dott samtidigt. Nar jeeparna korde forbi pa gatan bildades seriosa svallvagor som man nastan trillade omkull av. Fuck the rain!

I dag ar det fint vader med bara lite lagom moln. Sofia jobbar och jag ska softa pa stranden eller aka runt med min moppe som jag hyrt.

5 thoughts on “En hejdundrande julfest”

 1. Hej Henke
  låter som att vi drog från Samui i rätt tid om än bakfyllan var svår att hantera på resande fot. Men hellre det än ytterligare blöta dagar som du beskriver.
  Fasen vad kul det var att vi hann ses på julafton – en fest jag sent ska glömma (det lilla jag minns i alla fall). Så imponerad av att du hittade hem till Fia – fatter inte hur du fixade det.
  Sitter nu “down under” och är rätt mör och solbränd. Nu ska vi äta julmat och tända tomtebloss. Advanced. Kram på dig
  Ia
  (P hälsar och garvar åt alla galenskaper)

Comments are closed.