Thai-rock!

I gar var vi ute med Sofias kollegor pa ett stalle dar ett Thai-rockband lirade. Forst en massa thailandska latar och sen covers. Bland annat lirade dom Carnberries Zombie ratt bra. De av Sofias kollegor som ar Thai har en valdigt konstig humor. De asgarvar at minsta lilla grej. Jag tog av mig mina flippflopps pa dansgolvet och da dog alla i skrattattack. Ehh, okeeeej?!

Vi har bestamt att vi ska aka till Koh Pangan ett par dagar nasta vecka. Inte restaurangen utan on. Kanska ska jag aka dit redan den har veckan med en av Sofias fd. kollegor och hennes man och ett gang till. Vi far se hur det blir.

I gar kvall regnade det sa klart som fan, men nu ar det uppehall och sol.

6 thoughts on “Thai-rock!”

 1. Tjena!

  Inte vet jag hur ni vill ha det, men om man skippar Hat Rin där det är mest flum och tar sig mot den nordvästra delen så finns det härliga stränder kring ön Koh Ma, som ligger där uppe. Kolla in Island View Cabana – billigt och fint (kanske inte bungarna, men läget).

  http://kohphangan.sawadee.com/map.html

  Koh Pha Ngan är klart underskattat. Brukar finnas en festlig marknad strax utanför Tong Sala där man kan köpa lite roliga skedar, knivar, muggar och sånt som är typiskt Thai och är roligt att ta fram vintertid när man längtar bort.

  Ha det!

  AVUNDSJUK!!!

 2. Skippa INTE Hat Rin. Där finns det du är på jakt efter – massa fest och backpackers!

 3. Åh, jag blir så avis och längtar tillbaka. Missa inte Hat Rin, buckets, sunkiga hyddor, rabies-hundar och en fantastisk strand… Glöm inte ta foton så vi kan se hur det ser ut nu.

Comments are closed.