Framme i Phuket

Jag hann!

Landade nyss i Phuket, sex timmar forsenad, med bara knappa 2 timmar till godo till nasta flyg. Men det gick alltsa bra att smita fore i den langa passkontroll-kon och fa sin vaska snabbt och springa till inrikes-incheckningen. Boarding om en timme. Fan va bra. Jag var seriost orolig att det inte skulle funka. Da hade jag fatt fira julafton i Phuket helt sjalv.

Snart ska jag ringa Patrick och meddela att jag kommer sa att han kan hamta mig med Sofias moppe.

Nu ar det bara en sak var att gora:

Jag onskar er alla en GOD JUL med denna bild jag precis tog.

Tjejerna som jobbar har pa internet-haket bara fnissar at mig :)

4 thoughts on “Framme i Phuket”

  1. God jul! Hoppas du får det bäst!
    Bisarrt… både bild från dig och mig blev editors pick hos Textamerica idag… bilderna ligger tom. bredvid varandra.

Comments are closed.