Årets överraskningsfest

I fredags drog Hanna, Lars och jag ner till Göteborg i vår Skoda Octavia. Anledningen var naturligtvis den överraskningsfest som vi har smusslat med den senaste tiden. Det var Sofie som skulle få sig en rejäl överraskning och en rejäl fest nu när hon fyllt 30 år. Och så blev det. Festen blev väldigt lyckad med mycket roliga människor, god mat, många tal och upptåg och till sist massor av dans.

Hannas bilder »
Patrick och Ias bilder »

Vi hann även med lite annat i Göteborg: mat på Tintin (åh, det är så gott), öl och tapas på La Sombrita, shopping både i stan och vid Frölunda torg, hembesök hos Ia, Patrick och Zebbe, brunch på SoHo (mycket snyggt och trevligt ställe, brunchen rekommenderas!).

Vi bodde i hyrda “studios” vid Nya varvet. Helt ok och ganska bra pris.

Jättekul helg alltså. Tack alla sköna vänner :D

2 thoughts on “Årets överraskningsfest”

  1. Henke, I loooooooove u!! Vilken musik!! Du hade verkligen allt som jag älskar. Tack för allt annat du har fixat med. Puss o kram

Comments are closed.