Bok- och filmpaket

Dagens bild 2005-11-29
Hämtade ett bokpaket och ett filmpaket på posten i dag (det är ingen riktig post). Dels var det bokbeställningen jag gjorde för några veckor sedan som hade kommit, och dels var det min DVD-box med Gudfadern-filmerna. Jag köpte VHS-boxen för flera år sedan eftersom det inte fanns en DVD-box då, men naturligtvis kom det en DVD-box bara några månader senare. Typiskt. Nåväl, den kostade typ 700 spänn då och det var väl dyrt tyckte jag. Nu har dock priset precis sänkts och man får hela boxen för 299 spänn. Ett fynd vill jag påstå.

Jag har försökt ge bort VHS-boxen men ingen har varit speciellt intresserad. En person har anmält intresse men sen har det inte hänt något. Någon annan som är sugen?

Tre nya böcker att få plats med i någon bokhylla alltså. Jag har alldeles för mycket böcker här hemma. Snart måste jag göra något åt detta problem. Jag ser tre alternativ:
a) flytta till större lägenhet (för att få plats med fler bokhyllor)
b) göra mig av med en mängd böcker
c) sluta köpa böcker jag ändå inte läser