God mat på Bistro Süd

Jag åt på Bistro Süd tillsammans med Hanna och Lars i går kväll. Helt fantastiskt gott var det! Jag åt en hängmörad biff med, bearnaise, pommes och tomatsallad. Köttet var perfekt, välstekt och inte blodigt. Såsen var ypperlig med mycket distinkt smak och pommesen var delikata. Det var lika gott i somras när vi var där och åt. Jag åt faktiskt samma rätt då.

Sen blev det bio med Hanna (Lars hade firat Djurgårdens cupvinst och hade fått lite för många öl för att klara en bio, haha) och vi såg Zozo. En bra film som var snyggt filmad. Trovärdig och stark, men jag tycker inte den var SÅ bra som många påstått. En rolig farfar gjorde att man även fick skratta lite. Betyg 3 av 5.

Precis som Hanna redan skrivit i sin blogg så får Rivals biosalong underkänt. Störande ljud från baren utanför och en väldigt störande trasig högtalare i bakre delen av salongen gjorde att upplevelsen var långt ifrån perfekt. Man borde hänga lite oftare på Rival. Snyggt och trevligt med bra musik i baren (tex. Death cab for cutie och Tegan & Sara). Kanske dags att förlägga en fredagsöl där snart?

2 thoughts on “God mat på Bistro Süd”

  1. NEJ! man ska inte grilla köttet. Man ska mala ned det och äta det rått med lök, äggula, kapris och rödbettor. Heja råbiffen!

  2. Men nu får man ju inte äta rått ägg – det blir fågelinfluensan direkt på dig nu.

Comments are closed.