Green street hooligans

FILM: Green street hooligans handlar om amerikanske studenten Matt (Elijah Wood) som blir oskyldigt utsparkad från Harvard när han tvingas ta skulden för det kokain som hittas i hans och rumskamratens garderob. Matt flyr landet och hamnar i England hos sin äldre syster och hennes familj. Ganska snabbt blir han indragen i West Ham Uniteds firma Green street elite och vi får följa firmans framfart och Matts allt djupare inblandning. Från att ha varit en tunnis från USA som aldrig hade slagits blir han med tiden en riktig fighter som gör allt för vännerna i firman under parollen “Stand your ground”, backa aldrig. Den stora uppgörelsen med Millwalls firma närmar sig när Matts hemlighet avslöjas…

Det här är en väldigt snygg film som lyckas förmedla stämningen och känslan i våldet till tittaren. Man sitter tidvis med knutna nävar och vill hoppa in i fighten. Det måste man nog anse vara ett bra betyg. Lägg till detta bra musik (tex. The Stone Roses) och en stark dialog så har vi in riktigt bra film. Jag ger den 4 av 5 i betyg.

Bra länkar för den som vill se filmen:
Green.Street.Hooligans.2005.PROPER.DVDRiP.XviD-HLS
Green.Street.Hooligans.iNTERNAL.DVDSCR.XviD-HLS
Green.Street.Hooligans.DVDSCR.DVDR-UNDERTAKER

Officiell hemsida:
www.greenstreethooligans.com