Mina två första iMixar

Som en del av er vet skapar jag då och då egna musiksamlingar under namnet Best of Keff. Mest för egen del för att kunna plocka fram en samling om ett par år och se vad det var jag lyssnade mest på vid en viss tidpunkt, men även för att ge mina vänner lite musikalisk glädje.

I iTunes finns det sedan en tid en avdelning som heter iMix där användarna kan göra sina egna samlingar så att andra kan lyssna (och köpa). Det är rätt kul att botanisera runt bland olika samlingar och hitta ny spännande musik.

Nu har jag sammanfört dessa två saker. Jag har gjort iMixar av två Keff-samlingar. Det blir tyvärr inte kompletta samlingar eftersom alla låtar inte finns i iTunes Music Store. Jag kallar dem därför “iMix-version”.

Okej, här är mina två iMixar:
Best of Keff – vol. 23 – iMix-version
Best of Keff – vol. 24 – iMix-version

Om du vill kolla in den kompella spellistan så gör du det på keff.se

Inspriationen till detta iMixande fick jag från Anders Nunstedt som skrev i sin blogg om en iMix han hade gjort. Nästan bara bra låtar i den mixen. Lyssna på “DJ Nunos mix electronique” i iTunes nu!

One thought on “Mina två första iMixar”

  1. Försökte ladda hem men det var stökigt och bökigt.
    Men jag får väl tro på ditt ord att mixen är bra.
    Suck.

Comments are closed.