Offside, tidningshögarna och medieutrymmet

Offside
Jag spontanköpte fotbollmagasinet Offsides femte nummer i dag.

Den känns mycket påkostad och jag gillar verkligen formen och storleken. 132 sidor tjock i skuret format 17×24 cm med tjockt omslag och limmad rygg. Nu hoppas jag att även innehållet gör mig nöjd. Jag är ju inte så superintresserad av fotboll, men bra texter är alltid bra texter oavsett ämne. Det var Lars som i fredags berättade att han gillade Offside och att de hade bra texter. Well, jag är beredd att testa. Visserligen har jag alldeles för mycket magasin, tidningar, tidskrifter och böcker hemma som jag inte hinner läsa, men en extra kan ju inte skada.

Tidningshögarna
Problemet med alla dessa magasin, tidningar, tidskrifter och böcker är att jag mycket ogärna slänger dem. Jag skulle aldrig slänga mina Bibel eller Pop som jag sparat i flera år. Inte heller mina Café eller mina Sonic. Vet ni hur mycket plats allt dessa tar i skåp, hyllor och lådor? Massor! Men vad fasen ska man göra då? Jag kan inte slänga dem. Hur gör ni andra hamstrar?

Medieutrymmet
En tanke är att mp3a alla skivor och därmed frigöra plats i cd-hyllan genom att ställa upp allt på vinden. För allvarligt talat, jag spelar aldrig mina cd-skivor. Om jag någon gång vill lyssna på något som jag INTE har i datorn så hämtar jag cd-skivan, mp3ar den och ställer tillbaks den. Och den här hysterin med dvd-filmer dom pågått ett antal år nu. Why? Jag kollar nästan aldrig på dvd. Filmer ser jag på datorn eller på tvn via datorn. Alla dvd-filmer kan man ju också flytta upp på vinden. Det är bara ett antal boxar och serier jag kan tänka mig att se från dvd. Jag har ju samtliga Beck-filmer och alla utom en Bond-film, till exempel. Sagan om ringen är också ett exempel på dvd-samlingar att spara i hyllan.