Det är nära nu

På lördag är det dags. Världens bästa Hanna gifter sig med sin Lars. I dag, i kväll och i natt har Hanna och jag kämpat med festprogrammet. Texter, bilder och allt annat skulle få sin givna plats i de fina pärmarna som redan var klara. Vi har alltså redigerat och pillat hela natten och till slut fick vi det att bli precis så bra som vi ville. Skönt.

Mina egna förberedelser som toastmaster går bra. Tidsschemat börjar ta sin slutliga form och talarna anmäler sig i rasande fart. Det ska bli kul att knyta ihop alla just nu lösa trådar till en bra helhet under bröllopsdagen. Mer än så kan jag inte säga om alla planer just nu ;-) Jag har läst på alla töntiga bröllopssidor på nätet och de flesta skriver samma sak på ett extremt töntigt och högtravande sätt. Det känns som de flesta som skriver på dessa sidor är som direkt tagna ur den där hemska bröllopssåpan som gått på tv. Men visst finns det en del vettigt att ta till sig, och det har jag gjort. Jag kommer dock inte att ta med en brödrost som någon lustigkurre föreslog.

Senare på natten ska jag spela skivor en stund och min spellista tog sig under måndagsnatten när jag hade en session med hörlurarna och iTunes. Nu har jag en bra grund att utgå ifrån. Det ska bli kul att försöka få dansgolvet att koka. Händerna i taket!

One thought on “Det är nära nu”

Comments are closed.