Nossebro driveby

Nu är vi på väg hem från Göteborg. Passerade precis Nossebro. Där har min käre far bott i unga år.

Det är sol i västsverige nu. Underbart. Jag hoppas att vi får med oss solen upp till Stockholm så att man kan utnyttja veckan lite bättre. I dag har vi varit bakis och mest degat i lägenheten. Vi orkade inte åka till Liseberg trots det fina vädret. Pigge var mest bakis, haha. Stort tack till Sofie för lånet av lägenheten!

I går käkade vi en god middag på Linnéterassen med ett gäng trevliga människor. De flesta nya bekantskaper för mig, men mycket trevliga. Det är riktigt kul att hamna i ett nytt gäng och känna att alla är riktigt trevliga att snacka med. Många intressanta samtal under kvällen. Linnéterassen är det nya namnet på restaurangen Plus på Linnégatan. Efter middagen gick vi till en pub som hade riktig öl, bland annat några av de som jag provade under ölprovningen på Duvel Café i våras. Jag drack dock vanlig lager som vanligt. Gott och friskt. Vi avslutade kvällen med drinkar hemma hos Jonas, en trevlig kille i gänget.