Har du testat Dropbox?

Jag har vid två tidigare tillfällen skrivit om Dropbox.

Nu gör jag det igen för att säkerställa att INGEN missat vad Dropbox är och hur fantastiskt bra det är.

Dropbox är ett litet program som synkroniserar innehåll på din hårddisk med en server. Det gör att allt ditt innehåll är backupat och nåbart via en vanlig webbläsare. Om du installerar Dropbox på flera datorer (tex. hemdatorn och jobbdatorn) så har du samma innehåll på alla datorer. Så fort du ändrar på en dator så synkroniseras förändringen genast till alla andra datorer. Glöm det där med att maila viktiga dokument till dig själv eller att lägga dom på ett USB-minne som du släpar runt (och kan tappa bort = osäkert). Dropbox löser alla problem!

Men det räcker inte med detta, Dropbox kan mer! Man kan tex. vara flera användare som delar en specifik mapp i en Dropbox. Perfekt för arbetsgrupper eller vänner som vill dela filer snabbt och enkelt.

Dropbox har dessutom appar för iPhone, iPad och Android så du kan nå dina filer även när du är AFK.

Nu till det fina i kråksången. Om du skaffar Dropbox via DEN HÄR LÄNKEN så får du 250 MB extra gratisutrymme (jag får inget extra då jag redan nått maxgränsen).

4 thoughts on “Har du testat Dropbox?”

Comments are closed.