Ett stort tack!

Jag vill rikta ett stort tack till alla snälla och älskvärda grattishälsningar som blev följden av vår förlovning. Hälsningar kom via satelitmail, sms, bloggkommentarer, Facebook med mera. Vi blev väldigt glada för alla snälla kommentarer :)

På fartyget blev vi uppvaktade av besättningen och våra nyfunna vänner familjerna Josefsson och Hedblom/Palmquist. Kocken hade bakat en superfin tårta, vi fick bubbel och presenter. Väldigt härligt att känna folks glädje för vår skull. Ju mer ryktet spred sig på båten så strömmade övriga gästers grattishälsningar in.

Förlovning på Grönland

» Förlovningsbilder på Flickr

6 thoughts on “Ett stort tack!”

  1. Frågan är nu när vi får komma på bröllop? Och göra en sjukt roligt svensexa. :) Hahaha.

  2. Det är bara att erkänna. Till och med acceptera. Er utsikt slår lätt vår. Grönland vs. Eiffeltornet. 1-0 till er.

    puss puss puss

Comments are closed.