Tack för mailet herr politiker

Jag skickade ju ett mail till de 179 riksdagsledamöter som röstade ja till eller la ner sin röst i FRA-frågan. Nu har jag fått svar från två av dessa ledamöter. Jag antar att övriga 177 ledamöter har fullt upp att läsa de över 36.000 mail de fått den senaste veckan. Deras svar kommer nog med tiden.

Så här inleder centerpartisten Roger Tiefensee sitt svar:

Tack för ditt mejl om FRA. Det är lite synd att du inte skickar ett personligt mejl utan använt dig av Expressens massmejl, eftersom det innehåller felaktiga påståenden.

Jag svarade så klart på Rogers mail:

Tack för ditt svar om FRA. Det är lite synd att du inte skickar ett personligt mejl, utan använt dig av samma mejl till alla som du svarar. Speciellt eftersom ditt svar innehåller felaktigheter.

2 thoughts on “Tack för mailet herr politiker”

 1. Nå har jeg fått svar fra svenske riksdagen:

  Hej!

  Tack för ditt mejl där du framför din oro för den så kallade “FRA-lagen”. Jag har skrivit rätt mycket om ämnet på min blogg http//dinledamot.blogspot.com och där finns också ett podradioprogram där jag förklarar varför jag tycker som jag gör. Jag hoppas att du tar dig tid att besöka bloggen och lyssna på podradion.

  Jag håller nu som bäst på med att besvara de cirka 35 000 mejl som kommit till min inbox via Expressen. Jag hoppas att du förstår att jag har begränsad möjlighet att svara på alla dina frågor separat. Jag ber dig därför skriva dina eventuella frågor och kommentarer på bloggen. Jag kommer att försöka att besvara dem där.

  Med vänlig hälsning

  Göran Pettersson
  Riksdagsledamot (m)
  Epost: goran.pettersson(at)riksdagen.se
  Blogg: http://dinledamot.blogspot.com
  Politisk talradio: http://dinledamot.libsyn.com
  Hemsida: http://dinledamot.se

Comments are closed.