Melodifestivalen 2007

I går var det dags för finalen i Globen och jag var som vanligt på plats. Kalaskul och riktig partystämning även om en del av låtarna var lite sega. Det var inte direkt någon tvekan om hur det skulle gå till slut och jag tycker The Ark är värdiga vinnare äbven om jag hoppades lite på Sonja Aldén. Efterfesten var superkul och det dansades och partade som aldrig förr. Melodifestivalfolket vet hur man fixar en bra fest och hur man festar. Många artister körde sina låtar igen på efterfesten och The Ark sprutade skumpa och röjde järnet. Pratade lite med Marie som inte alls var besviken över sin femteplats. Härlig liten skolfröken det där.

» Fler bilder från kvällen finns på Flickr

2 thoughts on “Melodifestivalen 2007”

  1. Fasen också. Jag missade festen i år. Men nästa år så. Då jäklar.

Comments are closed.