Konsert: Timbuktu

I fredags var jag på Debaser Medis för att se Timbuktu och Damn! Förväntningarna var höga efter att ha läst recensioner och hört vänner berätta vilket otroligt sväng som förekommit på de tidigare konsrterna under turnén. Till de tre Stockholmsspelningarna var kompbandet Damn! bantade till en handfull och DJ Amato var inte heller med på scenen. Jag tror inte att detta påverkade allt för mycket för svänget vi fick var kompakt och ihållande. Det dök upp en rad gästartister under kvällen så det känns som vi fick kompensation för de uteblivna medlemmarna ur Damn! Timbuktu var på kanonhumör och gav järnet hela tiden så de höga förväntningarna infriades med råge för min del, men jag förstår av övriga vänner att andra spelningar har varit om möjligt ännu bättre. Läs tex. vad Danne skrev här.

» Fler bilder från kvällen finns på Flickr