Master Plan – about the power of Google

Två studenter har gjort en snygg kortfilm om Googles makt. Den väcker en del relevanta frågor som möjligen borde göra att man inte borde vara så förtjust (och lätt beroende) av Googles tjänster. Men nej, jag tror jag fortsätter att vara förtjust.

Har förresten byggt ännu en Co-op-söktjänst. På Keff.se kan man nu söka bland alla samlingar jag gjort. Har uppdaterat alla title-taggar men det tar väl ett tag innan det slår igenom.

Se filmen på MasterPlanTheMovie.com, den är bara 3 minuter lång.

7 thoughts on “Master Plan – about the power of Google”

  1. BengtmedB: Det pågår ett försök att flytta min blogg från Blogger till WordPress och WPs importfunktion kräver tydligen en standardtemplate och därför ser min blogg inte ut som den ska.

    Snart ska allt vara normalt igen.

  2. Åh då förstår jag. Berätta gärna om hur det går. Efter alla forum-trådar jag har läst om nya Blogger och deras mobbning av oss publicerar till egen ftp verkar WordPress vara den enda och bästa lösningen. Deras widgets rockar. Jag har inte vågat mig på det än bara, med min bristfälliga tekniska kompetens kan det gå lite hur som helst. Ska därför bli spännande att få se och höra om hur du har gått tillväga och om du är nöjd.

  3. Jag har inte haft några problem med nya Blogger faktiskt så någon mobbing känner jag inte till.

    Nu är i alla fall den gamla fina templaten tillbaks ett tag.

  4. Man kan inte ta del av deras nya gränssnitt/adminsystem samt deras widgets, endast tillgängliga för “blogspottare”.

Comments are closed.