24 är äntligen tillbaka

Nästa vecka har säsong sex av 24 premiär i USA. Fox visar då de fyra första avsnitten under två dagar för att ge säsongen en flygande start. Jag som redan har sett dessa fyra avsnitt kan lätt säga att starten verkligen blir flygande. Det är ingen större förändring mot tidigare säsonger utan upplägget är detsamma men möjligen är storyn mörkare och våldsammare den här gången. Jag ska inte avslöja några detaljer men ni som sett säsong fem vet att Jack blev tillfångatagen av kineserna och frågan är nu om han någonsin kommer tillbaks. Vad tror ni?

3 thoughts on “24 är äntligen tillbaka”

  1. Grymt! Malde hela säsong 5 nu i julhelgen. Rätt bra säsong. Vill se 6:an nu!

  2. Oooh! Vill se…
    När jag såg säsong 5 så plöjde jag igenom halva dygnet på 3 dar! Frågan är vilken av säsongerna som är den bästa… Säsong 2 var grymt bra, kanske den bästa.

    Har någon annan än mig lekt med tanken att se en hel säsong på raken under ett dygn? :)

Comments are closed.