Sommaren gästspelar igen

Det är ju så ljuvligt att sommaren är här igen ett par dagar. Tunnare kläder, solbrillor och glatt humör. Man blir nästan lite kär av att bara vara utomhus. Och det gäller ju att passa på innan oktoberregnet faller.

Käkade lunch i solen vid vattnet i dag. En stor underbar macka med kyckling, fetaost och soltorkade tomarer precis vid Mälarens vattenbryn. Till det en kall dryck och några solbadande lunchlediga tjejer.

Inte fasen vill jag att det ska vara september nu. Jag vill ha en enkel returbiljett till början av maj och njuta av den här fantastiska sommaren igen. Det är helt klart den bästa sommaren jag varit med om och det är trist att den snart är helt slut. Det har varit fint väder, många resor, konserter, fester och upplevelser. Vänner – nya som gamla – har gjort min sommar underbar och jag har inte tackat alla för att ni hjälpte mig ha så kul. Tack, jag älskar er alla! Så, ska vi åka tidsmaskin till maj nu? Alla ska med!

5 thoughts on “Sommaren gästspelar igen”

  1. Alltså, menar du att fotbolls VM kan spelas om (Tyskland-Sverige), för i sånt fall är jag tillbaka i maj snabbare än du kan säja “Tillbaka till framtiden”
    //Malin

Comments are closed.