Lite roliga Expressen-nyheter

Det har varit en del negativa skriverier om Expressen (där jag jobbar) på sista tiden. Nu senast var det Niklas Svenssons inblandning i fp-spionaffären. Jag vill därför lyfta fram några roliga skriverier från de senaste dagarna.

Observera att två av nyheterna är spekulationer från Dagens Medias sida. De två nyheter som Expressen har bekräftat är den översta och den understa. Oavsett sanningshalten i de två i mitten så är det kul att Dagens Media spekulerar. Om de har rätt får framtiden utvisa.

2 thoughts on “Lite roliga Expressen-nyheter”

  1. Va roligt, Dan Panas, jobbade på Blekinge Läns Tidning när jobbade där två somrar. Han var typ den enda unga journalisten, som jag så klart tyckte var jäävligt cool. Träffade honom sedan något år senare i Hannas källare, då vi slog i slang om hur vi kände varandra, och nu.. NÖJESCHEF, Jojo, tiderna förändras. Men Blekinge fortsätter att vara rasistiskt.

Comments are closed.