En härlig helg på Möja

Bad, grill, umgänge, sprit, utedass, nattbad, hångel, kubb, bakfylla, Waxholmsbåt, allsång, popquiz, charader, Sambuca, tärningsspel, god mat, regn, sol, vandrarhem, fästingar, klippor, naket, kall öl, indiekören, norsk karaoke, boule, dans, våningssängar, nackspärr, myggbett och mycket mer.

Så kan man sammanfatta den gångna helgen som jag tillbringade på Möja tillsammans med 30 härliga människor. Venke, Sofia och Anja arrangerade och jag tror de flesta gäster kräver någon form av repris och kommande tradition. Tack för allt!

» 103 bilder från helgen

2 thoughts on “En härlig helg på Möja”

  1. Ser sjukt nice ut! Skumt att vi var på möja samtidigt, jag var där lör-sön. Vi gick på Rock-a-billy festival på Möja dansbana, Robbie Williams släng dig i väggen! :D Söndan var helt sjukt nice i värmen… anyman.se/moja

Comments are closed.