4 thoughts on “Bokat!”

 1. Henrik, är inte du en gammal synthare? En polare har fått förhinder till DM-konserten på Stadion i morgon och nu säljer vi hans biljett. Om du känner någon som är intresserad så får du gärna hänvisa dem till Journalistbloggen. Där återfinns vidare instruktioner.

 2. Syntare är jag icke, men på DM ska jag och alla jag känner nästan. Dock är ju inte konserten slutsåld så det är inte direkt rusning efter överblivna biljetter. Men hör jag någon som söker så skickar jag dom till dig, så klart.

 3. Se där ja, en till man känner som ska på Pablo. Råkade komma in på din sida av en ren slump då jag letade på låtlistor till DM.

  Hoppas du har det bra Henke!
  /Marisol

 4. Såg att du ska på Pablo? Ska jag med, har biljett på lördag kl 16:00, kostade mig 700 :/

  Har skrivit en krönika om Pablo’s storhet i Sverige i min blogg, läs och kommentera den gärna: http://axelfoleypresentsstandup.spaces.live.com

  Ska skriva en recension i slutet av månaden när jag sett konserten :)

Comments are closed.