Käka, hänga, cruisa och bada

Vilken perfekt tisdagskväll.

Efter jobbet hängde jag med Zandra och Andres och käkade lite japanskt i grängräset på något ställe vi spottade när vi åkte igenom Stureby. Därefter åkte vi ut till Stuvsta för att hälsa på Petra och Alex.

Endast Alex hade hunnit komma hem så vi satt i solen och drack Alex kalla och goda öl en stund. Efter trevligt snack och Petras hemkomst så började alla bli sugna på lite cruising med Andres andra ögonsten, Crocus. Han har lagt ner ca 300 timmars jobb på den under vintern och våren, och den är verkligen en pärla.

Vi cruisade runt i Stuvsta med omnejd och kollade på massor av hus som sålts och köpts. De fyra övriga i bilen är upp över öronen intresserade av just detta ämne medan jag lojt bara glider med och kollar snygga/fula/konstiga/dyra/billiga hus.

Till slut hamnade vi i Snättringe vid Långsjön. Dags för bad alltså! Jag och Andres badade medan resten körde badkrukestilen. Jag skulle gissa på 22-24 grader i vattnet. Inte världens fräschaste vatten, men riktigt skönt ändå.

En perfekt kväll med goda vänner.

Lite bilder:

One thought on “Käka, hänga, cruisa och bada”

Comments are closed.