Hot chip – oh yes!

Hot chip är det som går mest av allt i iTunes och iPoden just nu. Både “Coming on strong” från 2004 och helt nya “The warning”. Otroligt skön musik som får mig att drömma mig bort i ljudlandskapet. Det är riktigt bra det här!

Jag citerar gärna Quetzala Blanco: “Så här låter popmusiken längst fram.”

Två remix-tips:
» Just like we (breakdown) (DFA remix)
» Over and over (Justus Kohncke’s baking horse club mix)

Den första finns på Over and over-CDSen och den andra på CDMen.

Köp eller ladda ner. Nu!

5 thoughts on “Hot chip – oh yes!”

  1. Gör du inget annat än att kolla film, grejja med din mac eller lyssna på musik? Vad hände med alla sköna upptåg man läste om tidigare? Har du skoj-torka? =)

  2. Haha, lite annat hinner jag med också. Men jag brukar inte skriva så mycket om rent privata saker i bloggen. Har inget behov av att fläka ut mig så mycket mer än jag gör nu när jag skriver om “film, mac och musik”.

    Ett skönt upptåg var jag ute på i går kväll. En bild därifrån kan man se som dagens bild. Många fler bilder kommer senare när min nya foto-site är helt färdigbyggd.

  3. älskar älskar älskar hot chip. fattar inte att de inte kommer till ngn bra festival, bara accelerator och då är jag bortrest :-((

    jag tycker de gamla bågarna var snyggare (sorry!)

  4. Jag menade givetvis inte att du ska fläka ut dig. Det vara bara det att jag tyckte du haa skön stil på bloggen, samt att jag är pc-nörd. Kan överhuvudtaget ingenting om mac och alla finesser. Förresten var din polares glajjor jäkligt bra. Fast du skulle nog ha en ljusare färg. (manligt sagt….)

  5. Mmm… Hot Chip. Fina grejer. Måste ses på Accelerator om jag kan.

Comments are closed.