Phoenix på Berns

I fredags spelade Phoenix nere i klubben på Berns. Jag hade ingen biljett men Danne och Thompa fixade biffen och jag slängde mig i en bulle och anslöt.

En viss besvikelse över konserten, men ändå godkänt på grund av de starka låtarna som stundtals var riktigt fina. Kul att det var full rockbandssättning och inte en massa samplers och skit. Men det var också det som var lite av problemet tror jag. Det var mer replokals-party än rocka-röven-av-publiken-med-beats-party. Phoenix på skiva skiljer sig en hel del från Phoenix på scen.

Well, en konsert-besvikelse kunde inte stoppa oss så vi gav oss ut i Stockholmsnatten och hade en skönt galen kväll.

» Så här tyckte Aftonbladet om konserten (4 plus)
» Så här tyckte Expressen om konserten (3 getingar)

2 thoughts on “Phoenix på Berns”

  1. Har aldrig hört om många av banden du skriver om, jag lär mig jättemycket!

Comments are closed.