Crystone tar udda grepp

Webbhostingfirman Crystone (där jag faktiskt har denna blogg) tar i dag ett udda grepp genom att annonsera på The Pirate Bay som är världens största BitTorrent-tracker. Och det är ju ingen liten banner-annons utan en helsides-wrap.

Att ett seriöst företag vågar annonsera på en sida som i mångas ögon är källan till det mesta som är olagligt på Internet ser jag som en rätt unik grej. Men man ska veta att TPB är 100% laglig och där finns absolut inget olagligt material att ladda ner. De tillahndahåller bara information om var man kan ladda ner saker. Information i form av torrent-filer. Cred till Crystone som vågar ta ett udda grepp. Hoppas det lönar sig och att de får många nya kunder.

2 thoughts on “Crystone tar udda grepp”

  1. Kanske för att de inte är ett seriöst företag? De sysslar ju med bland annat domain-napping, och har inga betänkligheter på att faktiskt bara byta namn och skapa nytt bolag för att få fortsätta med det. :)

  2. Det var inte direkt nån nyhet. De gjorde samma sak för en månad sen ungefär. Men visst håller jag med dig, kul att folk vågar annonsera även där.

Comments are closed.