Trailer park boys

Jag har nu kollat på säsong ett och två av den fantastiska serien Trailer park boys. Den utspelar sig som namnet antyder i en Kanadensisk trailer park och man får följa alla losers som bor och verkar där (när de inte sitter i finkan).

Det är inte direkt några snillen vi snackar om utan de driver mest runt och begår brott och odlar droger i sina trailers. Det finns en “trailer park supervisor” (och hans assistent som alltid har bar överkropp) som hela tiden sätter käppar i hjulen för de som bor i parken. Serien är inspelad som en fejkdokumentär a la The Office.

Säsong sex börjar sändas i april i Kanada men Canal+ börjar sända säsong ett nu på onsdag 23.00 (avsnitt ett och två). Missa inte!

Rekommenderas!

För de som vill se serien i ett snabbare tempo kanske den här länken kan vara lämplig (S01-S05). Säsong ett till fem finns på DVD hos till exempel Amazon.

3 thoughts on “Trailer park boys”

  1. Cool, en kollega har tjatat om den här. Kanske dags att se snart… när jag har lyckats grotta mig igenom alla andra serier som ligger på vänt.

Comments are closed.