Trailer park boys

Jag har nu kollat på säsong ett och två av den fantastiska serien Trailer park boys. Den utspelar sig som namnet antyder i en Kanadensisk trailer park och man får följa alla losers som bor och verkar där (när de inte sitter i finkan).

Det är inte direkt några snillen vi snackar om utan de driver mest runt och begår brott och odlar droger i sina trailers. Det finns en “trailer park supervisor” (och hans assistent som alltid har bar överkropp) som hela tiden sätter käppar i hjulen för de som bor i parken. Serien är inspelad som en fejkdokumentär a la The Office.

Säsong sex börjar sändas i april i Kanada men Canal+ börjar sända säsong ett nu på onsdag 23.00 (avsnitt ett och två). Missa inte!

Rekommenderas!

För de som vill se serien i ett snabbare tempo kanske den här länken kan vara lämplig (S01-S05). Säsong ett till fem finns på DVD hos till exempel Amazon.