DM rockade röven av Globen

Mycket mäktig konsert i Globen! Fantastiskt vilket tryck och vilket ös de kan frambringa i den där jättegolfbollen. Depeche Mode gjorde en strålande konsert som jag rankar före den DM-konsert jag såg i just Globen under förra turnén (september 2001). Massor av bra låtar, riktigt cool scenshow med rörliga videoskärmar och tuffa saker på scenen (tex. en jätteboll som blinkade och hade sig). Kom rätt långt fram utan större problem.

Jag har publicerat 15 av de bilder jag tog md min Ixus 750. Klicka här för att kolla in bilderna!

Efter konserten orkade ingen gå på efterfest så vi avslutade med poker och folköl hemma hos mig. Pigge och Wågen vann medan jag, TG och Roine torskade. All in!

5 thoughts on “DM rockade röven av Globen”

  1. Snygga bilder! Du måste ha lyckats komma riktigt nära. Håller med om att konserten var riktigt bra. Jag lyckades inte gå 2001 så jag kan inte jämföra, men de håller helt klart stilen!

    /M;

  2. Visst är de underbara!!
    Följt dem sen -87! Jobbar på en hemsida med DM. Bilder från spelningen där med o lite annat.
    Ha d gött!
    /Tina

Comments are closed.