En besvikelse från Apple

I går kväll hade Apple ett så kallat “special event”. Det brukar inträffa då och då när de vill visa upp något nytt för en liten grupp journalister. Jag är alltid råpeppad när de ska presentera nya saker och tyvärr blir jag ofta besviken. Det beror så klart på att jag peppat upp mig i brygga genom att läsa alla rykten och spekulationer som sen inte infrias. Ibland överträffar verkligheten dikten, men tyvärr inte den här gången. Nu är min besvikelse befogad tycker jag.

Det enda som presenterades i går var detta:

 • En Mac mini med Intel-processor. Kul men mycket väntat och inte värt ett special event.
 • Front row i ny version. Jaha?
 • Ett läderfodral till iPod nano och iPod 5G. Ett läderfodral?!? Hallå?!?! Är ni inte kloka Apple? Special event för att presentera ett lääääderfodral. Sluta.
 • Den nya produkten iPod Hi-Fi är en boombox som man kan plugga in iPoden i. Den är snygg och ganska cool, men vem fan på Apple är det som hatar radio så mycket? Varför finns det ingen radio i denna mackapär? Sinnessjukt. Att det inte finns radio inbyggt i iPoddarna säger Apple beror på att kunderna inte efterfrågat det. Ok, här kommer det: JAG VILL HA RADIO I MIN IPOD! Kan ni fixa det nu, tack.

  Känner mig som Brian efter en sportförlust. Lack.

 • 4 thoughts on “En besvikelse från Apple”

  1. ja, läderfodralet var ju verkligenett skämt. Kanske ska presentera dem för Emelies Nano-fodral, så att de får nåt SNYGGT att puffa för :)

  2. Boomboxen kan man såga hur mycket man vill (jag gör det också) men den kommer förmodligen sälja som smör – steve har ju den förmågan på talibanerna…

   Mac minin är ju för dyr!!! 799 $ blir 6400 Sek hemma hos mig, INTE 8495. Ingen switch-magnet direkt…

  3. Jag har lätt att ha överseende när de äntligen släpper lådan som är högst på min önskelista. Å andra sidan spenderade jag inte min kväll med att kika på eventet online (den här gången).

  Comments are closed.