Kolla in Max Peezay

Den där rappar-snubben från Fjärde världen, Tom Piha, har släppt en soloplatta under namnet Max Peezay och jag har kört den hårt i iPoden i ett par dagar nu. Fan, det är bra! Det är nytt och spännande när Max blandar genrer och gör det ingen annan gjort tidigare (i Sverige). Tänk The Streets fast på svenska. Nä, inte riktigt The Streets men åt det hållet i alla fall tycker jag. Cari Lekebusch har varit med och producerat.

Tom har med Max Peezay precis samma grymma flow som i Fjärde världen. Helt fantastiskt snabbt och säkert levererade texter.

Lyssna och köp i iTunes Music Store.

UPDATE: I bloggen The House of Ideas kan du läsa lite mer om Max. Och där finns ett 20 min-klipp från BBC 1Xtra-programmet Pirate Sessions där Max medverkar och blir intervjuad samt kör live! Hittat via knuff.se.

One thought on “Kolla in Max Peezay”

Comments are closed.