Love monkey

Jag har nu sett de tre avsnitt av nya serien Love monkey som hann sändas innan serien snabbt lades ner (officiellt är den “on hiatus”, dvs har plockats bort ur tablån i väntan på beslut) av CBS. Trist att den inte fick fortsätta tycker jag. Jag gillade både handlingen och stämningen även om det inte var en riktig höjdare. En typisk mellan-serie som jag mycket väl hade kunnat följa.

Handlingen var i vilket fall denna: ung och begåvad kille jobbar som A&R på ett stort skivbolag men får kicken och blir dumpad av sin tjej. Istället för att deppa ihop satsar han och får snabbt nytt jobb. Man får sen följa Tom Cavanaghs (som spelade Ed i “Ed“) rollfigur Tom Farrell både i jobbet och i singellivet bland vänner och familj i New York.

43 minuter: Möt Ed. Nej, inte han – den NYE Ed
Wierd science: Love Monkey ett mesigt magplask
43 minuter: “Love monkey” läggs på hyllan

3 thoughts on “Love monkey”

  1. Hey, det är inte så dumt att folk får titta på lasse när de klickar på länken iaf…

Comments are closed.