Knappt godkänt för Schyffert

Kollade på första avsnittet av Henrik Schyfferts nya program “Veckans nyheter” i Kanal 5. Det får bara knappt godkänt, tyvärr. Jag hade hoppats på så mycket mer finess och kvalitet.

När innehållet inte håller hela vägen så kan det ibland räddas av proffsig produktion. Tyvärr var produktionen ganska amatörmässig. Inte bottennivå, men nästan som Öppna kanalen.

Om vi inte får se en förbättring redan nästa vecka har jag svårt att se att det blir så värst många program i serien. Det är rätt sällan en svensk tv-produktion läggs ner innan alla planerade eller inspelade avsnitt har sänts. I USA är detta mycket vanligare. Funkar inte serien så kan den bli bortplockad efter bara 3-4 veckor. Nu senast fimpades “The book of Daniel” efter bara 4 avsnitt. 8 var beställda/inspelade.