En ny vän i familjen

I dag skaffade jag en ny vän till min lilla prylfamilj som inte verkar vilja sluta växa. Har länge velat ha en digital systemkamera men har tyckt att det varit för dyrt och att jag är för dålig fotograf för att motivera ett sånt inköp. I dag slog jag till. Jag såg att det fanns ekonomiskt utrymme så här innan böckerna stängs för året och då kunde det vara kul att ta chansen att lära sig fota “på riktigt”.

Nu äger jag alltså en Canon EOS 350D med objektivet EF-S 18-55.
[edit 22/12: bytt till en bättre länk]

Tack till Anders och Jeroen som kom med bra råd och tips. Jag lär återkomma till er framöver :)

3 thoughts on “En ny vän i familjen”

  1. Grattis till ett bra inköp! Har inte fotat med den själv, men har bara hört idel ros.

    Det kommer kanske fotas lite på Samui?

Comments are closed.