Tack för SidewalkExpress!

Det är tur att det finns Internet här på Arlanda.

Har man inte egen dator med sig (vilket jag nästan alltid har) så att man kan utnyttja det fria och öppna trådlösa nätverket, så finns det massor av SidewalkExpress. På åtta olika ställen finns det totalt 70 datorer som man kan använda för en billig peng. Funkar förvånansvärt bra.

Satte mig på en bistro och käkade tidigare. Det blev en stadig ost/bacon-burgare och en stor öl. Mums.

Passade även på att läsa lite i manualen till nya kameran. Det går verkligen att göra massor av saker med den här lilla vännen. Än så länge kan jag inte så mycket, men det blir väldigt fina bilder tycker jag. Ett helt annat djup och en helt annan färgåtergivning. Kanske inbillar jag mig, men jag är i alla fall nöjd :)

1 timme och 49 minuter kvar av väntan. Tur att anslutningsflyget från Phuket inte går förrän 16.50. Planerad ankomst till Phuket är nu 13.00. Ibland är marginaler bra att ha.

One thought on “Tack för SidewalkExpress!”

Comments are closed.