Mamma, jag kommer inte hem till jul

Nej, i år firar jag jul i Thailand, bestämde jag precis. Fick en snilleblixt och ringde till Ving och frågade efter en resa med start typ den 21 december. Det fanns EN plats kvar på EN enda resa. Jag tog den. Två veckor i solen, med kall öl i handen – det blir min julklapp till mig själv.

Åker till Phuket och tar sen inrikesflyg (eller buss) till Koh Samui. Där bor världens bästa Sofia så jag firar jul med henne och Ia & Patrick, som också är där och hälsar på Sofia innan de drar vidare en sväng till Australien.

Fan, jag är så jäkla nöjd just nu. Och glad att mina kära vänner kom på den briljanta idén att ge mig en resa när jag fyllde 30. Det är det feta presentkortet jag nu äntligen använder. Förlåt att det inte blir Island som ni (och jag) ville, men det är värme jag behöver nu.

Mamma, jag kommer hem snart, men inte över jul :)

10 thoughts on “Mamma, jag kommer inte hem till jul”

 1. Åh vad härligt du kommer att ha det!Åh vad jag är avundsjuk!
  (Min bästis med familj sticker på söndag & är borta 4 veckor, jag bryter ihop…)

 2. Jag ska också önska mig ett sånt presentkort i 30-årspresent. Sen att det är 7 år kvar är en annan femma.. :P

 3. Äh Islandfisland, helt rätt att välja en Thailandstripp. Känns kul att ha bidragit, softa järnet!

 4. Du kommer inte ångra dig. Thailand över jul/nyår är det konstigaste bra jag gjort. Firade julafton -03 tillsammans med Linda, en mangrovesnok, några Singha och Yatzi i Khura Buri. Koooonstigt va?

  Hoppas du får det kanon.

 5. Jag förstår myckel väl att Du åker iväg till solen och värmen, istället för att bara låta de grå och trista dagarna passera. Fastän “lite bekymrad” över att Du åker ensam är jag ändå. Det är ju kanske roligare att ha sällskap men Du kommer säkert att ha det bra…. Mamma

 6. Fan vad nice! Ha det grymt skönt och bada lite för mig med och drick någon paraplydrink… Så kan jag halka lite för dig på gångbron till tunnelbanan.

 7. härligt killen! härligt!
  hoppas du får det skönt, det får du, jag vet! 2 jular där har inte varit fel…

  Hälsa Sofia massor massor!
  /M

Comments are closed.