Mamma, jag kommer inte hem till jul

Nej, i år firar jag jul i Thailand, bestämde jag precis. Fick en snilleblixt och ringde till Ving och frågade efter en resa med start typ den 21 december. Det fanns EN plats kvar på EN enda resa. Jag tog den. Två veckor i solen, med kall öl i handen – det blir min julklapp till mig själv.

Åker till Phuket och tar sen inrikesflyg (eller buss) till Koh Samui. Där bor världens bästa Sofia så jag firar jul med henne och Ia & Patrick, som också är där och hälsar på Sofia innan de drar vidare en sväng till Australien.

Fan, jag är så jäkla nöjd just nu. Och glad att mina kära vänner kom på den briljanta idén att ge mig en resa när jag fyllde 30. Det är det feta presentkortet jag nu äntligen använder. Förlåt att det inte blir Island som ni (och jag) ville, men det är värme jag behöver nu.

Mamma, jag kommer hem snart, men inte över jul :)