Tusenbröder blir film

En av de senaste årens absolut bästa svenska tv-serier, Tusenbröder, kommer att få en uppföljning i form av en biofilm. Det har sänts två omgångar av Tusenbröder i SVT och den tredje blir alltså en biofilm som får premiär i mars 2006.

Tv-serien slutade ju med att Hoffas flyktbåt exploderade ute på havet och biofilmen börjar med att Hoffa flyter i land i Estland. Väl där försöker han starta ett nytt liv, men längtan efter familjen blir för stor så han försöker ta sig tillbaks till Sverige. Inte helt smärtfritt då familjen gått vidare i livet i tron om att han är död.

Precis som i tv-serien spelar Ola Rapace huvudrollen som Hoffa. I övriga roller kan man se Jakob Eklund, Jacob Ericksson, Danilo Bejarano, Anja Lundqvist, Marika Lindström, Katarina Ewerlöf, Magnus Krepper, Allan Svensson med flera.

Har du inte sett Tusenbröder så rekommenderar jag verkligen att köpa serien på DVD. Säsong 1 och säsong 2 finns på Discshop för bara 199 kr styck.

3 thoughts on “Tusenbröder blir film”

  1. TUsenbröder på film – spännande!
    En serie som verkligen grep tag, och som jag följde.

  2. Jag har följt Tusenbröder här från England och serien slår klart ut det mesta annat.
    Att det ska bli ne film kan ju inte betyda annat än ett JÄTTE avsnitt med förhoppningsvis lika bra manus och skådespelartalang som serierna. Kalas!

    Kul blog du har, lycka till!
    Namne

Comments are closed.