Coldplay var fantastiska!

Coldplay i Globen

Måndagkvällens konsert i Globen var verkligen bra. Coldplay levererade stor arenarock och jag är mycket nöjd att jag köpte min dyra biljett.

Jag ger konserten 4 getingar och det gjorde Anders Nunstedt också i sin recension i Expressen.

Jag tog massor av bilder men fotoförhållandena var ju inte de bästa med en kompaktkamera så ni får ha överseende med kvaliteten på dessa 24 bilder.

De konsertbilder jag är mest stolt över är de jag tog på Cirkus i februari 2004 när Kraftwerk gjorde sin tredje utsålda spelning på lika många dagar. De har varit publicerade på fan-sidor världen över och även i någon tidning i Sydamerika. Mycket bra fotoförhållanden (mycket ljus och stillastående gubbar på scenen) i kombination med proffsig kamera gav resultat. Kolla gärna in bilderna här.

3 thoughts on “Coldplay var fantastiska!”

  1. Visst, konserten var toppen. Fast en grej fattar jag fortfarande inte. Varför bad Chris Martin om ursäkt två gånger för att han pratade engelska till publiken? Den bestod ju till 75 procent av 16-åriga tjejer som i somras var på språkkurs i Brighton.

Comments are closed.