114 länkar

Jag har uppdaterat mina blogglänkar här på sidan så att de bättre överensstämmer med mina länkar i Safari. När jag surfar bloggar i Safari så gör jag det i flikar. Öppnar alla bloggar i en viss kategori (samma uppdelning finns i länksamlingen här på sidan) och läser dem sedan i tur och ordning. Flikar är oumbärligt!

Det blev alltså totalt 114 länkar nu när jag räknade. Den enda kategorin jag inte tagit med är den där jag har bloggar under utvärdering. Det är sådana som jag kollar och ser om de är tillräckligt intressanta för att platsa bland de permanenta bokmärkena.

Alla länkar finns här: http://henrik.net/blog/lankar.asp

De finns även en bit ned i högerspalten på alla mina bloggsidor. Det är nytt men jag tyckte att det var mest praktiskt att ha dem även där.

TIPSA!
Tipsa mig gärna om intressanta bloggar inom dessa områden: musik, populärkultur, sökmotoroptimering, fildelning, upphovsrätt, svenska språket, internetaffärer (inte butiker alltså), film, prylar. Lämna gärna en kommentar med dina tips. Tack!

2 thoughts on “114 länkar”

  1. Shit vad seriöst! Oj oj oj. Jag vill också bli sådär. Ska bli det. Så småningom…

  2. kan bara hålla med föregående talare – ska också bli seriös någon gång när jag inte tror att alla konspirerar

Comments are closed.