Google glömde sin egen födelsedag

Haha, Google klantade sig av någon anledning och glömde bort sin sjunde födelsedag den 7 september. För att reparera misstaget har dom i dag, den 27 september, firat sin sjunde födelsedag med den här special-loggan.

För att dölja missen har dom plockat bort texten om sin egentliga födelsedag från sin hemsida.

Under rubriken “When is Google’s birthday?” stod det tidigare “Google’s official birthday is September 7, 1998.”, men nu står det “Google opened its doors in September 1998”. Det roliga är att detta går att se om man kollar på den aktuella sidan via Googles cache.

[via Fosfor gadgets och Digg]

One thought on “Google glömde sin egen födelsedag”

  1. Sjukt roligt. Sergey och Larry hade väl fullt upp att räkna pengar. Eller att ta reda på en ny Microsoft-chef att rekrytera för att på så sätt reta gallfeber på Steve Ballmer ännu en gång.

Comments are closed.