Glocalnet hörde av sig

I dag fick jag ett mail från Sebastian på Glocalnet med anledning av mitt tidigare inlägg.

Han var ansvarig för telefonförsäljningen och ville att jag skulle ringa upp honom. Sagt och gjort, jag ringde. Sebastian ville beklaga sättet jag hade blivit bemött på och gjorde mycket klart att de metoder som telefonförsäljaren som ringde mig använde, inte var något som Glocalnet stod bakom. Hon hade alltså agerat på eget initiativ. En aning för mycket initiativ tydligen.

Där ser man faran med att låta externa företag hantera kundkontakter. De har vanligen inte alls den lojalitet och företagskänsla som företagets egna anställda har. Bra gjort av Glocalnet att höra av sig dock. Men de kunde väl inte gärna undgå mitt inlägg när jag i går eftermiddag mailade VD, IR-avd, press-avd, kundservice, internetsupporten och två anställda direkt. Tog alla lämpliga Glocalnet-adresser jag hittade på Google.

One thought on “Glocalnet hörde av sig”

Comments are closed.