Sommar i Stockholm

Hemma igen efter en fantastisk Gotlandsvecka med världens bästa vänner (bilder och dagbok kommer snart). Har börjat jobba lite lagom mycket och det funkar fint trots att jag hellre skulle vara ledig mer. Det får bli senare.

Shoppade ett par fina vita Lacoste Speedster på Skovision efter jobbet. Behövde ett par nya vita helt enkelt. Köpte även en ljus t-shirt på HM. Har för lite ljusa sommarkläder.

Sen blev det ett par öl och tidig middag på Thaibåten med J. Riktigt god mat, men lite halvkackig service. Hettan var stor, i dubbel bemärkelse. Drog hem för att tvätta men somnade till lite i soffan.

När sista maskinerna var klara drog jag iväg med en kompis för att nattbada i Söderbysjön. Det var dock inte helt enkelt att ta sig dit i mörkret så efter en timmes cyklande (ja, jag har plockat fram hojen!) i Bagarmossen så åkte vi till Årstaviken och badade på det vanliga stället istället. Mycket varmt i vattnet, men lite svaklande var det. Cyklade sakta hem för att inte bli varm och plockade upp tvätten.

Köpte ett nytt batteri till min PowerBook i går. Skönt att kunna använda den som en bärbar igen och slippa sladdar helt. LAN-Master fixade som vanligt biffen snabbt och effektivt. Lite sjukt är det dock att ett batteri är helt slut efter 18 månader.

One thought on “Sommar i Stockholm”

Comments are closed.