Semestern har börjat – på Gotland!

Vi åkte till Gotland med 23.30-färjan. Kom fram mitt i natten och åkte ut till Högklint där vi försökte sova lite i bilarna. Gick inte så bra så jag och Henke B tog en hajk och kollade in alla tuffa klippor, grottor och falska raukar. Det var tjock dimma vid 4-tiden då vi gick runt i två timmar och hajkade. Rätt grymt att klättra i farliga skrevor när det är helt tyst, dimma och 50 meter frifall om man tappar greppet eller halkar. (Mamma, du behöver inte vara orolig, vi var JÄTTEFÖRSIKTIGA ;-)

Sen blev det frukost på ett fik vid Österport som hade magiska mackor. Ett besök på bolaget och sen fick vi vår lägenhet som är skitfin. Verkligen skitfin! Det finns 10 sängplatser och en stor altan. Inga grannar som kan bli störda eller så. Och innanför ringmuren så klart :)

Nu relaxar vi för att orka med kvällen och natten. En del har intagit solposition som synes.